Novo pojačanje NK “Vitez”

Borba za očuvanje premijerligaškog statusa će biti teška, iscrpljujuća, s brojnim sportski preprekama a i onim drugim na koje baš nikako ne mogu utjecati. Shvatili su to u NK Vitez, svjesni da samo snagom momčadi i dobrim igrama taj teško stečeni status mogu i očuvati. Jer, drugoga izbora i puta i nemaju, a to je i razlog da su u svoje redove doveli još jednog snažnog i iskusnog napadača.

Riječ je o Branku Čubrilu (1988.), Kaštelaninu (Kaštel Stari), dosadašnjem članu NK Val, prošlosezonskom prvaku treće lige „Jug”, kluba koji je u ljetošnjem razigravanju razigravanju sa „Segestom” iz Siska nije uspio (2:1 i 0:2) izboriti drugoligaški status.

Čubrilo je dijete splitskoga Hajduka, jedno vrijeme (trener Ivan Pudar) i prvotimac, a iza sebe ima i trogodišnje iskustvo igranja u hrvatskom drugoligašu Solinu.

„Pomalo i slučajno uspostavljen je kontakt sa Vitežanima, pokazali su interes za mojim angažmanom, a meni je privukao izazov bosanskohercegovačke elitne konkurencije. O Vitezu sam čuo i dobio samo lijepe informacije i evo me tu u konkurenciji i borbi za dres prvotimca. Momčad je dobra, konkurencija zaista jaka, dobro i kvalitetno se radi, lijepo sam primljen od rukovodstva iu suigrača ,a ja vjerujem da mogu i da ću dati doprinos u uspješnoj borbi, sada i mog Viteza, u očuvanju sadašnjeg statusa”, kazao nam je stasiti Kaštelanin, Branko Čubrilo.

Zvonimir Čilić