NOVO iz galenskog laboratorija Internacionalne ljekarne/apoteke Vitez!

Muče vas reumatske tegobe? Bol u donjem dijelu leđa, križobolja, išijas, neuralgija? JU “Internacionalna ljekarna/apoteka Vitez” ima rješenje za vas!

GEL ZA MASAŽU s učinkom grijanja pruža ugodan osjećaj zagrijavanja na mjestu primjene. Ima protuupalni i analgetski učinak. Koristi se kao lokalno sredstvo za ublažavanje upale i bolova, kao i napetosti i ukočenosti u mišićima i zglobovima. Preporučuje se kod išijasa i križobolje, za njegu umornih i opterećenih nogu i stopala. Svojim učinkom grijanja širi krvne žile, poboljšava perifernu cirkulaciju, čime se ubrzava protok krvi i stvara ugodan osjećaj topline, opuštenosti i peckanja, a time i olakšanje bola.

GEL ZA MASAŽU sadrži i kamfor i mentol koji daju osjećaj svježine. Može se koristiti za liječenje manjih sportskih ozljeda uključujući uganuća i istegnuća. Ugodnog je mirisa, brzo se upija i ne masti odjeću.

Gel treba nanositi u tankom sloju na bolno područje, isključivo na neoštećenu kožu, i nježno utrljavati dok ga koža ne upije, 3-4 puta dnevno.

GEL ZA MASAŽU s učinkom grijanja, od pažljivo odabranih sastojaka, od sada možete naći u svim poslovnicama JU “Internacionalna ljekarna/apoteka Vitez”.