Novi zimski junak u Vitezu: Snjegović Olaf iz Krčevina

Iako su gotovo 50 jutara uzastopno zabilježene temparature ispod ništice, velik je broj onih koji uživaju u zimskim radostima. Već smo pisali o viteškom Zekoslavu, kojega je “isklesao” vrijedni vlasnik caffe-a “Kaktus”, Ivica Čalić. Ovoga puta dnosimo još jednu zanimljivu priču, čiji su glavni protagonisti obitelj Lovrinović iz Krčevina kod Viteza i junak crtanog filma “Frozen”, Olaf. 

“Potrudili smo se snježne radosti učiniti još radosnijima, tako smo napravili jednog junaka crtanog filma Frozen…too je naš Olaaafff”, napisali su nam Lovrinovići uz fotografije u poruci koju smo dobili.

Lovrinovićima je trebalo gotovo 5 sati da naprave snjegovića Olafa, a na radost najmlađih članova obitelji, ali i mališana u susjedstvu. Tako su i Krčevine dobile svog snježnog junaka, koji je razveselio sve stanovnike ovog viteškog naselja.

Obitelji Lovrinović čestitamo na kreativnosti, a pozivamo i sve ostale koji su napravili sličan poduhvat da nam se jave.

Prethodni članakSusret zastupnice u EP Željane Zovko i Nikole Lovrinovića, predsjedavajućeg Zajedničkog povjerenstva za europske integracije PS BiH
Sljedeći članakObnavljanje dječjeg festivala ˝Majski cvijet˝