Novi vlasnik iz Katara zabranio alkohol u Sky centru Rostovo

Sky centar Rostovo, srednjobosanski turistički centar smješten između Novog Travnika i Bugojna, odnedavno je preuzeo novi vlasnik iz Katara.

”Došli su nam neki novi vlasnici, ne točimo alkohol pa su nam brojni gosti otkazali svoje rezervacije. Nije bilo ni organiziranog dočeka Nove godine”, rečeno je za Bljesak.info iz Sky centra Rostovo.

Kako saznajemo, Sky centar Rostovo, srednjobosanski turistički centar smješten između Novog Travnika i Bugojna, odnedavno je preuzeo novi vlasnik iz Katra. Preuzimanje papirologije je završeno u studenom. Ski staze su otvorene za posjetitelje i snijega ima dovoljno iako  je sam prostor trenutno u procesu preuzimanja tako da nije potpuno ni pripremljen za ovu sezonu. No, ni snijeg nije privukao očekivani broj gostiju.

Kako nam je rečeno, kompletan turistički kompleks trenutno je u fazi uređenja postojećih smještajnih kapaciteta, te će se dodatno proširiti novim turističkim ponudama i sadržajima za iduću sezonu.

Inače, u sklopu ovog sportsko rekreacijski centra, koji je otvoren 1984. za potrebe Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu, nalaze se hotel Rostovo i etno selo Babići.

Bljesak.info