Novi uspjeh Vitežana u Zagrebu!

Proteklog vikenda Karate klub “Susedgrad” iz Zagreba organizirao je 15. Božićni karate kup koji je bio obvezan za državne reprezentativce. Na kupu je nastupilo preko 600 natjecatelja iz 78 klubova i to iz Italije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Na ovom turniru su nastupili i Vitežani, Karate klub “Vitez” s četiri, a Karate klub “Mladost” s troje natjecatelja.

Natjecatelji KK “Vitez” osvojili su dva odličja. Vesna Gugić osvojila je zlatno odličje u kategoriji -48 kg, u konkurenciji juniorki, dok je Kristina Zeko osvojila srebrno odličje u konkurenciji mlađe kadetkinje -32kg. Karataši Mladosti osvojili su četiri odličja. Arnes Zahirović je nastupao u kategoriji dječaci borbe +42kg osvojivši srebrno odličje, Lamija Kajmak u kategoriji mlađe kadetkinje osvojila je  brončano odličje, dok je treća članica karate kluba “Mladost” Vitez, Amina Adilović nastupila u sklopu reprezentacije BiH te osvojila srebrno odličje u juniorskoj kategoriji u katama i srebrno  u juniorskoj kategoriji borbe -59kg.

Značajno je napomenuti da su sve troje natjecatelja pokazala dobru formu na ovom izuzetno jakom turniru te da je za Aminu Adilović ovo bila prva provjera forme  i jedan od test turnira pred Europsko prvenstvo,  koje će se održavati naredne godine u veljači, u Azerbejđanu, grad Baku.

{gallery}sport/zagreb_kup11{/gallery}