Novi Travnik: Potrebno prijaviti promjene u poljoprivrednim gazdinstvima

Pravilnikom o upisu u registar poljoprivrednih gazdinstava i registar klijenata propisano je da su sva poljoprivredna gazdinstva obvezna do 31.ožujka tekuće godine izvršiti prijavu promjena na gazdinstvu kod općinske službe koja vodi registar.

Pozivaju se poljoprivredni proizvođači koji su upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava da do 31. ožujka izvrše prijavu promjena na gazdinstvu.

Potrebno je prijaviti promjene zemljišnog posjeda, poljoprivrednih kultura, vrste i brojnog stanja stoke. Ove promjene se mogu prijaviti samo jednom u tijeku godine u navedenom periodu.

Druge promjene koje su se dogodile na gazdinstvu (promjena nositelja, broja žiro računa, adrese i sl.) mogu se prijaviti u roku od 30 dana od dana promjene.

Ažuriranje podataka u Registru obvezno je za sve poljoprivrednike koji planiraju podnositi zahtjeve za poticaje na federalnom ili županijskom nivou u 2017. godini, a prijave se podnose na šalteru Centra za pružanje usluga građanima Općine”, navedeno je na službenoj stranici Općine Novi Travnik.

Prethodni članakDokumentarni igrani film “Huda jama – strogo čuvana tajna” u Vitezu
Sljedeći članakSkoro polovina stanovnika FBiH puši, trećina redovito konzumira alkohol