Novi predsjednik Udruge poslodavaca Anto Rajković

Novi i stari predsjednik, Anto Rajković i Alojz Mlakić, s Perom Gugeljom (u sredini.

Novi predsjednik Udruge poslodavaca Viteza je Anto Rajković, vlasnik uspješne tvrtke Ecos. Tako je, naime, odlučeno na redovitoj Skupštini Udruge, a Rajković je na toj dužnosti zamijenio Alojza Mlakića.

Na Skupštini je izabrano i Predsjedništvo Udruge, a uz predsjednika Antu Rajkovića čine ga: Igor Šakić, Dragan Rajković, Mario Vujević, Ivo Grebenar i Dragan Kafadar.

Ovom prilikom izabran je i novi predsjednik Skupštine, a na toj dužnosti dotadašnjeg predsjednika Ljubomira Pavlovića zamijenio ga je Alojz Mlakić.

Rukovodstvo Udruge je znatno podmlađeno, to je ustvari i bila intencija, a s tim ciljem, zaključeno je, da će, nakon izvjesnog vremena, predsjednika Predsjedništva Antu Rajkovića, zamijeniti mlađi Mario Vujević.
Izboru novog rukovodstva Udruge prethodilo je podnošenje financijskog izviješća, a u drugom dijelu Skupštine razmatrano je nekoliko inicijativa i aktivnosti u koje će se maksimalnim angažmanom uključiti i viteški gospodarstvenici.

Tako je, naime, podržana inicijativa odigravanja nogometne utakmice između „Humanih zvijezda“ Hrvatske s momčadi sastavljene od srednjobosanskih gospodarstvenika, medicinskih, političkih, kulturnih djelatnika, te bivših nogometaša s područja srednje Bosne, ali i iz drugih krajeva BiH. Utakmica će se odigrati 22. travnja na Gradskom stadionu u Vitezu, ima humanitarni karakter i sav prihod od prodanih ulaznica i novčanih priloga ide u fond za gradnju šeste lamele zdanja Hrvatske bolnice „Dr. fra Mato Nikolić“ u Novoj Biloj.

O aktivnostima i pripremama za obilježavanje 20. godišnjice Poslovnog centra PC – 96. u Vitezu, skupštinare je upoznao predsjednik Organizacijskog odbora , Franjo Rajković, a svečanosti će se održati 23. travnja.
Razgovarano je, također, o povezivanju prometnicom i mostom preko rijeke Lašve gradske jezgre i Poslovnog centra, a dogovoren je i odlazak desetak viteških gospodarstvenika na svečanost Večernjakovog pečata, koje će predvoditi Franjo Rajković, jedan od dobitnika ovog vrijednog priznanja u jednom od prethodnih izbora i Pero Gudelj, ugledni viteški gospodarstvenik.