Novi lifestyle portal: Scena.ba izašla je na bh scenu!

Poduzeće Creative d.o.o. u internet web prostor lansiralo je novi lifestyle portal www.scena.ba. U suradnji sa poduzećem Invent d.o.o., u proteklih 6 mjeseci su strpljivo radili na ovome velikom web projektu. Namjera je korisnicima pružiti niz kvalitetnih informacija iz segmenta muzike, filma, kulture, turizma, mode, tehnologije, glamoura, kulinarstva i sl.

Potencijalni posjetitelj bi uskoro na jednome mjestu mogao pronaći informacije koje su sastavnio dio njihovih životnih aktivnosti, a ne bave se politikom i crnom kronikom. Namjera je kvalitetno pratiti regionalnu scenu u svim navedenim segmentima te, u suradnji s potencijalnim partnerima, olakšati posjetiteljima izbor određenih aktivnosti. U tom smjeru scena.ba će pokrivati sve najbitnije događaje u BiH i šire.

Za početak su se prihvatili generalnog medijskog pokroviteljstva koncerta Opće Opasnosti u Busovači, gradiću Središnje Bosne – regije iz koje i dolazi mlada i kreativna ekipa koja je realizirala ovaj projekt. Navedeni koncert održati će se u sportskoj dvorani u Busovači 15. Prosinca 2012. Organizator je poduzeće Kino Theatre, koje je svojim ranijim aktivnostima već postalo prepoznatljiv organizator filmskih,koncertnih i kazališnih premijera te su u ovoj godini već uradili klupske koncerte TBF-a i Galije.
Vođeni uspješno realiziranim prethodnim koncertnim projektima, ovaj put su se odlučili preseliti u sportsku dvoranu i Središnjoj Bosni pružiti jedan zaista vrhunski doživljaj.

Nadati je se da će projekt portala scena.ba uspješno trajati na web tržištu Bosne i Hercegovine i da će u skorije vrijeme biti jedan od lidera kada je u pitanju stil koji su izabrali.