Novi kreditni program UniCredit Bank

Prepoznajući potrebe poduzetništva, UniCredit Bank je krenula s novim kreditnim programom namijenjenim skupini klijenata poduzetničkog bankarstva u koju spadaju liječnici, stomatolozi, farmaceuti, odvjetnici, notari, ovlašteni revizori, knjigovodstveni servisi i sva ostala profesionalna zanimanja, koja prema zakonu mogu poslovati preko transakcijskog računa.

Dugoročni krediti iz programa Start i Gold su idealni za financiranje poslovnih subjekata iz navedenih djelatnosti i prvi su ovakve vrste na bh tržištu.

Korisnici kredita mogu biti klijenti poduzetničkog bankarstva, koji posluju duže od jedne godine (za Gold), odnosno manje od jedne godine (za Start), a najmanje 75 posto prihoda ostvaruju iz redovnog poslovanja iz osnovne djelatnosti.

Krediti su namijenjeni poduzetnicima koji imaju potrebu za financijskim sredstvima za kupovinu zemljišta i uređenje infrastrukture u svrhu proširenja djelatnosti ili izgradnji objekta za obavljanje djelatnosti; kupovinu, izgradnju, uređenje ili proširenje objekata za obavljanje djelatnosti; za nabavu opreme, za nabavu prijevoznih sredstava za poslovne potrebe kao i za refinanciranje kredita u drugim bankama te refundaciju ulaganja izvršenih u prethodnih 12 mjeseci.

Rok otplate navedenih kredita može biti do maksimalno 15 godina ovisno o namjeni kredita, priopćeno je iz UniCredit Bank.