Nove nagrade za OGŠ “Jakov Gotovac” Novi Travnik

I ove godine na VI. međunarodnom pijanističkom natjecanju „Banjalučko bijenale 2016.“, Osnovna glazbena škola Jakova Gotovca Novi Travnik se okrunila nagradama.

Najbolji rezultat je postigao učenik Luka Popović, osvojivši drugu nagradu sa osvojenih 85 bodova u prvoj kategoriji klavir solo, apotom sa Markom Jurčevićem u disciplini klavirski duo, s osvojenih 81,75 bodova u prvoj kategoriji u Novu Bilu ovaj uigrani dvojac donosi treću nagradu.Luka i Marko su učenici drugog razreda glazbene škole u Područnom odjelu Nova Bila u klasi profesorice Andrijane Lončarević.

Zapažen nastup i pohvalu na Banjalučkom bijenalu u drugoj kategoriji, disciplina klavir solo, ostvarila je učenica trećeg razreda Mirna Blažiz Područnog odjela Vitezu klasi profesorice Ivone Grebenar.

Natjecanje je održano od 19. do 22. svibnja u organizacijiMuzičke škole „Vlado Milošević“ i prelijepom ambijentu Banskog dvora u centru Banja Luke. Financijsku potporu za odlazak na natjecanje su pružili Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i športa KSB i Općina Vitez.