Nova uvjerljiva pobjeda odbojkašica Viteza

Viteške odbojkašice odigrale su trinaesto kolo u Superligi Federacije BiH za žene, protiv OK „Gradina Herceg” iz Srebrenika, te zabiljećile novu pobjedu, s 3:1 u setovima (25:21, 25:23, 26:28 i 25:11).

„Utakmica je cijelim tijekom bila vrlo borbena, za što su zaslužne gošće, koje se nisu predavale niti u jednom trenutku. Naša dominacija bila konstantna u većini utakmice, a treći set su uporne gošće dobile nakon nekoliko naših pogreški i nekoliko set lopti koje smo imali, ali pobjeda je bila neupitna u četvrtom setu, kada je naša ekipa profunkcionirala u svim segmentima igre. Tako smo ostvarili zasluženu pobjedu i 3 nova boda, koji nas održavaju na samom vrhu ljestvice poretka”, rekao je ovoga puta za naš portal Zdravko Križanac, trener ŽOK „Vitez”.

Narednu utakmicu naše odbojkašice igraju u okviru 14. kola, protiv HOK „Čapljina” iz Čapljine.

Iz ŽOK „Vitez” su uputili izraze zahvale svim gledateljima i navijačima koji su ih bodrili tijekom cijele utakmice. „Podrška nam je trebala, jer smo u ranoj fazi utakmice ostali bez prvog primača, Esme Avdukić, koja se u jednom duelu na mreži povrijedila i nije mogla nastaviti utakmicu, što je vidno utjecalo na našu igru tijekom cijele utakmice”, naglasio je Križanac.