Nova radna mjesta: Otvoren prvi Robotov objekt u Lašvanskoj dolini

Tisuće građana prodefiliralo je novootvorenim tržnim centrom Robot u Novom Travniku.

Moderno opremljeni objekt u naselju Bare privukao je veliku pažnju ne samo Novotravničana, nego i stanovnika okolnih gradova obzirom da je ovo prvi Robotov objekt u Lašvanskoj dolini.

Kako nam je kazala Melina Kazija iz marketinga “Robota”, široki asortiman i akcijske cijene jamac su da će ova firma naći svoje mjesto u Novom Travniku.

“Ovo je naš 29. objekt u BiH. Raduje nas činjenica da danas na posao dolazi 60 novih radnika iz Novog Travnika. U narednom periodu bit će otvoreno novih pet ili šest poslovnica, a Novi Travnik raspolaže suvremenim hipermarketom sa brojnim odjelima. Kupce ćemo obradovati vrijednim nagradama i iznenađenjima, a kvalitetan sadržaj bit će nastavljen i tijekom vikenda”, kazala je Kazija.

Robot je jedna od vodećih domaćih kompanija u oblasti trgovine na području BiH. Kao uspješna kompanija, svake godine otvaraju nove poslovnice, a samim tim i nova radna mjesta te na taj način direktno utiču na smanjenje nezaposlenosti u BiH, ali i smanjenje broja onih koji odlaze trbuhom za kruhom.