Nova premijera Gradskog kazališta mladih Vitez, “Put po svijetu”, osvojila srca publike

Kako smo i najavljivali, nova premijera Gradskog kazališta mladih Vitez, “Put po svijetu”, osvojila je srca publike, ali posebno mnoga dječja srca. Predstava je prvenstveno namijenjena djeci školskog uzrasta, ali na premijeri koja je odigrana sinoć jasno se vidjelo kako su u predstavi uživali i svi ostali.

Oko 50 minuta neprestane avanture i smijeha zabavilo je publiku koja je glumački ansambl nagradila gromoglasnim pljeskom.

S obzirom da je broj mjesta ograničen iz GKM-a Vitez su odlučili već sljedeću nedjelju reprizirati ovu predstavu, kako bi u njoj mogli uživati i oni koji su sinoć bili uskraćeni za to to zadovoljstvo.

Predstava “Put po svijetu” je nova igrarija nastala pod “užarenim čekićem” viteških kazalištaraca. Vodi nas u svijet gdje samo dječja mašta može doći i gdje je sve moguće – pa i to da se čitava planeta preputuje na malom zelenom romobilu. Mnoštvo pjesme, plesa, igre ima jednu svrhu – stvoriti četiri najbolja prijatelja, a njihovo prijateljstvo učiniti nezaboravnom životnom avanturom.

Na sceni se igraju Bruno Grebenar, Nikola Matković, Marko Mirković i Ana Gabrić. Predstavu je režirao Marko Mirković, koji ujedno potpisuje i adaptaciju teksta Todeta Nikoletića. Tehnička potpora je Minela Salkić, a izvršni producent predstave je Ivan Sajević. Grafičku pripremu plakata uradio je Borislav Sučić.

Prethodni članakDragan Čović pozitivan na koronavirus
Sljedeći članakSebija Izetbegović: Situacija ozbiljna, ima i zaražene djece, kapaciteti gotovo popunjeni