Nova premijera GKM-a Vitez: Predstava “Ugovor” ovoga petka u Kazališnoj dvorani Vitez

Gradsko kazalište mladih pripremilo je novu premijeru, a ovoga puta u pitanju je predstava “Ugovor”. Riječ je o adaptaciji teksta “Đavolja posla” Miroljuba Nedovića. Ova komedija na zanimljiv način kritizira i postavlja niz pitanja, kako likovima na sceni, tako i gledateljima.

“Nova premijera sigurno će zabaviti i nasmijati našu publiku, ali i otvoriti neka pitanja. Predstavu igramo i u sklopu obilježavanja Dana Europe, kojega organizira Europski dom u Bosni i Hercegovini”, poručili su iz GKM-a Vitez.

O predstavi: “Kako se jedan sasvim običan dan na poslu može pretvoriti u noćnu moru? Nenad i Predrag su kazališni kritičari koji na svom radnom mjestu, u jednom uredu, pišu kazališne kritike, malo jedu, pjevaju, svađaju se i radno vrijeme im je gotovo. Njihova firma je dobila i novu čistačicu koja se također u poslu nađe u njihovom uredu. Pored svega, u uredu se nađe još jedna zanimljiva ličnost sa još zanimljivijim ciljem. Ova pojava će sve protresti i postaviti ključna pitanja.

Predstavu je režirao i adaptirao Marko Mirković. U predstavi igraju: Emin Šahdan, Leo Lukić, Ivan Žuljević, Iva Šakić, Lana Čalić i Pavla Plavčić. Grafički dizajn radio je Borislav Sučić, a tehnička podrška je Karla Karin. Izvršni producent predstave je Ivan Sajević.

Predstava se premijerno izvodi u Kazališnoj dvorani u Vitezu, u petak, 6. svibnja, s početkom u 20 sati.

Ulaz je 3 KM.