Nova odlična predstava Gradskog kazališta mladih Vitez – “U crtu”

Gradsko kazalište mladih Vitez sinoć je izvelo svoju novu predstavu, “U crtu”. Predstava koja je svoju premijeru imala koncem kolovoza, na festivalu u Novom Gradu, napunila je kazališnu dvoranu Vitez, kojom se prolamao smijeh i pljesak tijekom pedesetak minuta koliko je trajala predstava.

Predstava govori o nesporazumima koji su se dogodili članici stručnog suda na „Audiciji za glumicu“, koji nisu donijeli samo razočaranje, nego su se, s vremenom, još produbili, a problemi su samo izvirali na površinu. Budući da su problemi na gomili, a gomila je sve veća i veća, članica stručnog suda odlučila je cijelu agoniju završiti na potpuno neočekivan način – parodijom, što je publika u Vitezu nagradila višeminutnim pljeskom i vratila mlade viteške glumce nekoliko puta na scenu.

Predstava GKM-a Vitez, “U crtu”, imala je svoju premijeru na 2. Festivalu kazališnog stvaralaštva u Novom Gradu, te je pokupila simpatije ocjenjivačkog suda, ali ono što je još bitnije, publika je bila oduševljena. Raduje nas da smo sinoć uspjeli do suza nasmijati i oduševiti i našu publiku u Vitezu”, kazao je danas za Fenu Petar Pejović, jedan od glumaca u predstavi.

U predstavi igraju: Petar Pejović, Ana Maros, Berna Mišković i Mirna Matković. Na predstavi su kao suradnici radili Bruno Grebenar i Marko Mirković. Grafičku pripremu potpisuje Borislav Sučić, a izvršni producent je Ivan Sajević.

Iz Gradskog kazališta mladih Vitez najavili su za početak listopada i održavanje tradicionalne manifestacije “Dani kazališta” Vitez, koji će započeti još jednom premijerom viteških kazalištaraca, predstavom “Šmizle”.

Prethodni članakNogometaši Viteza u prijateljskom ogledu svladali Zrinjski
Sljedeći članakSajam tradicijskih obrta oduševio prisutne