NOVA BORBA: Interview s Robertom Soldićem!

U mjesecu ožujku održan je 4. Arti fighting championship, u Gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom. U veličanstvenoj atmosferi publika je imala priliku uživati u 13 borbi, a među natjecateljima se našao i Vitežanin, Roberto Soldić. Roberto je nakon dvije pobjede imao za protivnika vrlo iskusnog i neugodnog borca, Savu Lazića, iz MMA klub „Tivat”. Ipak, Roberto se vrlo kvalitetno spremio za ovaj meč te slavio pobjedu nokautom, u prvoj rundi. Uskoro se Roberto sprema za novu borbu, a tim povodom je dao interview za SBC.rs, koji prenosimo u cijelosti:

Možeš li se nam predstaviti (kategorija, klub, vještine koje prakticiraš, povijest u MMA – skor, tko te uveo u sport, itd.) ?

Zovem se Roberto Soldić, dolazim iz Viteza, Bosna i Hercegovina, ali živim u Düsseldorfu i klub u kojem treniram je University Of Fighting Düsseldorf; prije MMA karijere trenirao sam Judo, u MMA sam pobijedio u 3 borbe koliko sam ih i imao.

Prvi put na SBC-u, što očekuješ?

Na SBC očekujem ugodan boravak i korektnost.

Kako su protekle pripreme za meč? U današnje vrijeme sve je veoma skupo, da li imate nečiju pomoć i podršku kada su u pitanju treninzi, putovanja, suplementi, oprema, posao, itd. ?

Pripreme su prošle pakleno, podršku imam naravno od kluba te od samog menedžera Ivana Dijakovića koji mi je omogućio treninge, opremu, suplemente čak i posao.

Očekivanja kada je u pitanju ishod zakazane borbe na SBC 5?

Očekujem pobjedu.

Poruka za navijače?

Poruka svim navijačima je da će uživati gledajući dobru i atraktivnu borbu.