Nogometni klub “Vitez” predstavio trenera Antu Mišu

Nogometni klub „Vitez” danas je u svojim prostorijama svečano predstavio novog trenera, Antu Mišu.

Predstavljanju trenera nazočili su članovi Upravke NK “Vitez” Slaven Garić, Vlatko Kafadar i Ivan Sajević.

„Još jednom hvala našem dosadašnjem treneru Plavčiću na svemu što je učinio za naš klub. a našem novom treneru, Anti Miši, želim dobrodošlicu”, rekao je na početku predstavljanja član Uprave NK “Vitez”, Vlatko Kafadar.

Nazočne predstavnike medija pozdravio je i novi strateg NK “Vitez”, Ante Miše, koji je istaknuo: “Prije svega želim se zahvaliti čelnim ljudima što su mene izabrali između nekoliko kandidata za novog trenera Viteza. Došao sam u jednu ambicioznu sredinu, Vitez je po prvi put u Premijer ligi, a ja ću uključiti sve svoje znanje i sav svoj trud maksimalno uložiti u NK Vitez i pokušati napraviti što bolji plasma. Igrače sam već vidio na utakmici sa Zvijezdom i moram reći da je to jedna ekipa, koja, prema onom što sam ja video, zaslužuje daleko bolji plasma nego je to trenutno. Osjećam jedno veliko zadovoljstvo i jedva čekam početi sa radom”.

Zadovoljstvo angažmanom Ante Miše u ime Uprave NK “Vitez” izrazio je predsjednik kluba, Slaven Garić.

“Želim dobrodošlicu našem novom treneru. Nadamo se da smo kao Uprava kluba napravili pravi izbor, kao i da će trener opravdati ukazano povjerenje. Što rezultat bude bolji sasvim sigurno ćemo biti sretni i mi, kao i naši navijači”, rekao je Slaven Garić, predsjednik NK “Vitez”.