Nogometaši Zrinjskog posjetili HT Eronet

Nogometaši Hrvatskog športskog kluba Zrinjski posjetili su danas HT Eronet gdje ih je primio predsjednik Uprave Stipe Prlić sa suradnicima, a povodom početka nove nogometne sezone i natjecanja.

U ime kluba Prliću, Upravi i cijelom HT Eronetu zahvalio je predsjednik Zrinjskog Marin Raspudić za dugogodišnju podršku klubu i za sve što HT Eronet čini za društvenu zajednicu.

„Trudit ćemo se obraniti titulu prvaka Bosne i Hercegovine. Zahvalni smo na financijskoj potpori, jer bez vaše financijske i kolegijalne potpore i suradnje, titula ne bi bila moguća. Ostvarili smo uspjeh, a ako pređemo i sljedeću europsku stepenicu, bit će to još jedan veći korak naprijed“, kazao je Raspudić najavivši utakmicu drugog pretkola Lige prvaka s Mariborom 15.7.2014.

 

„Ja Vam i na ovaj način čestitam na osvojenoj tituli prvaka BiH. Vidim ovdje mlade momke što je znak i nada da Zrinjski ima budućnost. Vama je velika sreća što imate dobar tim i odličnog trenera Branka Karačića, pravog radoholičara, taktičara. Nadam se da ćete uspjeti obraniti titulu, ali i da ćete uspjeti i u natjecanjima na europskoj razini. HT Eronet će i dalje biti uz Vas“, naglasio je Prlić.

Na koncu prijema Raspudić je Prliću uručio dres Zrinjskog s njegovim prezimenom.