Nogometaši Viteza započinju s pripremama, Hećo potpisao na godinu i pol

Nogometni klub s pripremama za nastavak natjecanja u Premijer ligi započinje u srijedu, 15.1. s početkom u 10,30 sati, prozivkom na Gradskom stadionu u Vitezu.

“Prvih 15 dana radit ćemo u Vitezu, a nakon toga idemo na sedmodnnevne pripreme u Međugorje, od 1. do 8. veljače, gdje će biti odigrane i 3-4 pripremne utakmice. Nakon toga slijedi povratak u Vitez, gdje će ekipa boraviti do tjedan dana prije početka prvenstva, kada ćemo ponovno ići na završni dio priprema u Međugorje”, potvrdio je glasnogovornik NK “Vitez”, Ivan Sajević.

Što se tiče igračkog kadra, zabilježeno je nekoliko odlazaka. Zvonimir Kožulj je prešao u redove Branitelja, dok će nove sredine potražiti Dragan Šantić, Darijo Pranjković, Borislav Grbavac, Sanel Alić, Branko Čubrilo, Antonio Zubak.

“U redove Viteza stigao je Haris Hećo, nekadašnji igrač Viteza, ali i premijerligaša Čelika i Travnika. U tijeku su razgovori s još nekoliko kvalitetnih igrača, ali u ovom trenutku ne bismo iznosili detalje kako ne bi ugrozili pregovore”, kazao je Sajević.

Nogometaši Viteza nakon odigranih 19. kola nalaze se na 11. mjestu, što je sasvim sigurno razuvjerilo skeptike o kvalitetu igračkog kadra, ali I ustroju NK “Vitez”. Usprkos činjenici da je Vitez u uzlaznoj putanji ciljevi ostaju nepromijenjeni.

„Naš cilj ne razlikuje se pretjerano od početka prvenstva, a to je ostanak i što bolji plasman na koncu sezone. U samom početku rezultat nas nije mazio, ali kako je prvenstvo odmicalo mi smo bili sve bolji. Vjerujem kako će i u nastavku natjecanja naši dečki igrati kvalitetno te uz pojačanja koja namjeravamo dovesti ostvariti zacrtane ciljeve. Mi u stručnom stožeru ćemo svakako nastojati osigurati ostanak čim prije kako bismo mogli dati više prilika našim mladim i perspektivnim igračima”, izjavio je danas Veseljko Petrović, pomoćni trener NK „Vitez”.

Na koncu, vrijedi istaknuti kako je sasvim izvjesno da će NK “Vitez” i u nastavku prvenstva domaće susrete igrati u Zenici. “Vjerovali smo da će radovi biti završeni, ali prema svemu sudeći teško da ćemo u našoj premijernoj sezoni u najvišem rangu bh. nogometa zaigrati prvenstveni susret na našem stadionu”, zaključio je Petrović.