Nogometaši Viteza u Bijeljini bez Badrova i Vidovića

Nogometaši Viteza u petak su otputovali u Bijeljinu, gdje ih u danas (subota, 17. kolovoza) očekuje izuzetno težak susret s domaćim Radnikom, u okviru četvrtog kola BH Telecom Premijer lige BiH.

Trener Vitežana Plavčić na put je poveo ukupno 18 igrača, a ovoga puta u kombinacijama za utakmicu neće biti Badrov i Vidović, koji su zadobili povrede u prijateljskom susretu s Mladosti iz Kaknja, koju su igrači Viteza dobili 2:1.

Vitežani su u Bijeljinu otputovali u dobrom raspoloženju, svjesni težine susreta, ali i svojih kvaliteta. „Znamo da nas očekuje jako teška utakmica, protiv jedne taktički disciplinirane ekipe i tehnički vrlo dotjerane. Radnika smo gledali u Travniku gdje su se pokazali kao odlična ekipa. Mi ćemo dati maksimum napora, nastojati učiniti susret što boljim, a ukoliko budemo igrali kao i prethodna tri kola siguran sam da rezultat neće izostati i da ćemo se u Vitez vratiti neporaženi”, kazao je u najavi susreta trener Viteza, Valentin Plavčić.

Momčad Viteza smještena je u Etno selu Stanišići, kod Bijeljine, gdje je u petak poslijepodne odradila i pripremni trening za današnju utakmicu.