Nogometaši Viteza svladali Kiseljak, teže povrede zadobili Livančić i Franjić

Nogometaši Viteza u prijateljskom su susretu svladali ekipu Kiseljaka rezultatom 3:0. Strijelci za pobjedu Viteza bili su Barišić, Vrhovac i Kapetan.

Usprkos činjenici da su postigli tri pogotka u Vitezu nikako ne mogu biti zadovoljni, prije svega zbog činjenice da su dva igrača zadobila teže povrede. Kapetan Viteza, Tony Livančić, je nakon povrede na terenu sanitetnim vozilom prebačen u Hrvatsku bolnicu “Dr. fra Mato Nikolić” u Novoj Biloj gdje je utvrđeno kako je došlo do puknuća bedrenog mišića.

“Još uvijek ne znam kako će se situacija razvijati dalje. Tijekom narednih dana ćemo znati hoće li biti potrebna operacija ili ne”, kratko je kazao za portal vitez.info Tony Livančić, koji nakon obavljenih pregleda iz Hrvatske bolnice “Dr. fra Mato Nikolić” u Novoj Biloj prebačen u Kantonalnu bolnicu Travnik.

Tijekom susreta u Kiseljaku ozlijedio se i mladi Marko Franjić i najvjerojatnije se radi o napuknuću kosti ruke. Našim ozlijeđenim igračima želimo sto brži oporavak i skori povratak na travnjak.

Prethodni članakDženan Krnjić, stopostotni invalid iz Novog Travnika, dobio lift
Sljedeći članakNovi potres pogodio BiH