Nogometaši Viteza svladali Drinu u Zvorniku, publika nestrpljivo čeka Travnik

Nogometaši Viteza svladali su Drinu u Zvorniku, rezultatom 0:2 te na najbolji mogući način odgovorili na nepravdu koju su im nanijeli brojni sudački previdi u susretima sa Željezničarom, Mladosti, Slobodom i Olimpicom. 

Strijelac oba pogotka za Vitez bio je Kapetan, a pobjeda Viteza apsolutno je zaslužena. U ovogodišnjoj Premijer ligi momčad Viteza osvojila je 6 bodova na gostujućem terenu (dvije pobjede), za razliku od protekle sezone kada su u svim susretima na kontu imali ukupno tri “gostujuća” boda.
U Vitezu se već nestrpljivo iščekuje sljedeći domaći susret u kojemu na Gradskom stadionu Vitez gostuje ekipa Travnika, u susretu koji Vitezu može puno donijeti. Pobjedom bi se prodisalo puni m plućima, a i publika bi došla na svoje, jer štošta zamjeri “Vezirima” iz prošle sezone.

Svakako će biti zanimljivo, ali do susreta s Travnikom iskoristit ćemo priliku čestitati treneru Branku Karačiću i njegovim nogometašima na velika tri boda iz Zvornika, koja su potvrdila da ekipa Viteza ima karakter i da joj nije mjesto pri dnu prvenstvene ljestvice.

Prethodni članakSpasimo život dječaka Eduarda Markovića
Sljedeći članak20. obljetnica oslobođenja kraljevskog grada Jajca