Nogometaši Viteza s optimizmom putuju u Trebinje

Pobjeda nad Širokim Brijegom i plasman u osminu finala KUP-a BiH nakon pobjede nad Zvijezdom, unijeli su mir, raspoloženje i samopouzdanje u momčad. To potvrđuje i optimizam jednog od najboljih i najstandardnijih igrača Viteza, zadnjeg veznog, a nerijetko i „bombardera” protivničkog gola, Gorana Jurića.

„Znamo što Leotar „ima a što nema”, vjerujemo u svoje snage i u osvajanje bar jednog boda”, kaže Jurić.

Prvi put od početka prvenstva trener Valentin Plavčić ima na raspolaganju sve igrače. Nema kažnjenih niti povrijeđenih, kup susretu sa Zvijezdom dao je priliku osmorici pričuvnih igrača, vidio je koliko i što mogu, a pred put u Trebinje kaže: „Leotar je s dugom i bogatom tradicijom, trenutno je u rezultatskoj krizi, što nas nikako ne smije zavarati. Put do Trebinja je dug i naporan, a mi ćemo se maksimalno založiti da na povratku u Vitez budemo raspoloženi i zadovoljni”.

Kada je u pitanju prva jedanaestorica za susret s Leotarom, Plavčić ima određenih dilema a po svemu sudeći to će biti: Živković – Jurčević, Hasanović, Imamović, Brekalo (Alić) – Jurić, Kapetan, Šišić (Dedić), Dilaver (Livančić) – Smriko, Vidović.

U konkurenciji za nastup u Trebinju konkuriraju i: Perković, Mišić, J. Šantić, Badrov, Ćubrilo.