Nogometaši Viteza poraženi u Sanskom Mostu

Nogometaši Viteza danas su u okviru drugog kola Prve nogometne lige F BiH gostovali u Sanskom Mostu, kod nogometaša Podgrmeča.

Vitežani su u prvom kolu ostvarili uvjerljivu pobjedu protiv visočke Bosne, rezultatom 4:1, a ljubitelji nogometa u Vitezu potiho su se nadali da bi njihovi ljubimci mogli u Vitez donijeti bod(ove).

Nogometaši Viteza tijekom prvog poluvremena bili su bolji protivnik, stvorili više izglednijih prilika za pogodak, međutim domaći igrači su došli u prednost u 26. minutu susreta.

Vitežani su u prvom dijelu imali tri odlične prilike, u matnim situacijama našli su se Grbavac i dva puta Dilaver, međutim domaći vratar je u dva navrata odlično reagirao, a naši nogometaši su jedan put bili neprecizni.

Nakon deset minuta igre u drugom dijelu Podgrmeč je povećao vodstvo na 2:0, a nogometaši Viteza imali su priliku vratiti neizvjesnost u susret u 60. minutu. Naime, dosuđen je jedanaesterac za Vitez, a danas odlični vratar Podgrmeča obranio je kazneni udarac Pranjkoviću.

Susret je završen rezultaom 2:0 u korist Podgrmeča, a iz stručnog stožera NK “Vitez” je potvrđeno kako su domaćini, a i suđenje bili vrlo korektni.