Nogometaši Viteza na teškom ispitu u Bijeljini

Nakon dobre igre protiv Željezničara koju nisu okrunili dobrim rezultatom (0:1), Vitez u Bijeljinu putuje s nadom i očekivanjima da će biti s(p)retniji, konkretniji i uspješniji.

„Gledali smo Radnika u prošlonedjeljnom susretu s Travnikom i vidjeli smo dobru, discipliniranu i organiziranu momčad. Međutim, uvjerili smo se da na ovom gostovanju nismo bez šansi. Naprotiv! Ponovo ćemo igrati otvoreno i agresivno, a ovaj put će nam nedostajati brzonogi Vidović koji je ozlijeđen u srijedu u prijateljskom susretu protiv novog federalnog prvoligaša Mladosti u Kaknju (1:2) i u četvrtak na treningu ozlijeđenog Badrova”, kazao je pred gostovanje u Bijeljini, trener Viteza, Valentin Plavčić.

U prva tri kola dobro je igrao Haris Dilaver, hvali ga i trener, međutim gol nije postigao, a golovi su mu u „opisu radnoga mjesta” „Naš rad, trud, zalaganje i dobre igre do sada, na žalost, nisu i bodovno valorizirani. Za to je više objektivnih i subjektivnih razloga, nas optimizam i vjera u vlastite snage nisu napustili, a to je i razlog naših nadanja da će nam se sve to „vratiti” već u subotu u Bijeljini. Također se nadam da ću i ja, uz pomoć i podršku suigrača „proraditi” i golom u očekivano dobrom rezultatu sudjelovati”, poručio je Dilaver

Prema riječima trenera Plavčića, ne promijeni li se što u zadnji trenutak, Vitez će u Bijeljini nastupiti u sastavu: Perković – Alić, Imamović, Brekalo, Pranjković – Jurić, Dedić, Kapetan, Livančić (Mišić) – Smriko, Dilaver. U konkurenciji za nastup u Bijeljini su i: Živković, Livaja, Šišić, Hasanović, J. Šantić i Kožulj.

Zvonimir Čilić / SN