Nogometaši Viteza danas igraju sa Širokim Brijegom

Nogometaši Viteza danas će na Kupresu odmjeriti snage sa starim sportskim prijateljem, Širokim Brijegom. Ovo će biti prva prijateljska utakmica viteških nogometaša u sklopu priprema za nadolazeću sezonu i premijerni nastup u Premijer ligi BiH. Susret se igra s početkom u 17,00 sati.

U srijedu, 3. srpnja dogovoren je susret sa premijerligašem Zvijezdom iz Gradačca. Tri dana kasnije Vitežani putuju u Vinjane, gdje će 6. i 7. srpnja nastupiti na jakom turniru na kojemu, uz domaću momčad i Vitez, nastupaju Split i Imotski.

Nakon završetka turnira Vitez će sedam dana boraviti i trenirati na Kupresu, gdje će 10. i 13 odigrati pripremne utakmice još uvijek s nepoznatim protivnicima. Po povratku s Kupresa Vitez će dvije utakmice, generalne provjere, odigrati na Kamberovića polju, gdje će Vitez igrati prvenstvene utakmice jer Gradski stadion u Vitezu još uvijek nema licenciju za igranje premijerligaških utakmica. Po svemu sudeći u ta dva susreta protivnici Vitežanima će biti reprezentacija Prve federalne lige i premijerligaš Rudar iz Prijedora.