Nogometaši NK Vitez startali s pripremama

Ljubitelja nogometa u Vitezu, prije svega navijači i simpatizeri najstarijeg i najpopularnijeg sportskog kolektiva u ovom gradu, NK Vitez, obradovala je vijest da su nogometaši ovoga kluba krenuli s pripremama za nastavak sezone. Jer, bilo je upitno hoće li NK Vitez uopće nastaviti natjecanje u Drugoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine.

Upornošću nekolicine Vitežana, prije svih Ivana Frljića, dugogodišnjeg istaknutog nogometnog djelatnika, do onog najgoreg, do odustajanja od  natjecanja, ipak nije došlo. I jučer, 5. kolovoza, pod dirigentskom palicom mladog i neiskusnog ali ambicioznog trenera, Ilije Babića (s trenerskom „A“ licencom), krenulo se s pripremama.

Vitez.info: Prvi trening nogometaša Viteza u sezoni 2020./21.

Za sada još mnogo toga nije „na svom mjestu“, i mnogo što, u svakom pogledu, nedostaje, nije razriješeno…. No, radit će se, popunjavati, dopunjavati, rješavati će se problemi „u hodu“. „Važno je da smo krenuli“, kaže optimistično Ivan Frljić.

Trener Ilija Babić za sada ima na raspolaganju uglavnom vrlo mlade igraće koje predvodi također mladi ali i iskusni kapetan momčadi, Jurica Badrov.

Krenulo je, pa neka bude sretno!

Prethodni članakBiznisInfo: Pero Gudelj u Vlašić ulaže preko 100 milijuna KM
Sljedeći članakHNŽ: Učenici u školskim klupama od 7. rujna