Nogometaši Busovače danas protiv Kiseljaka

U okviru XIII. kola I. Županijske nogometne lige ŽSB nogometaši NK Busovača će danas u 16 i 30 sati na svom stadionu u Busovači dočekati ekipu NK Kiseljak. Ovaj susret se trebao igrati u prošlu subotu, no na zamolbu čelništva kluba iz Kiseljaka utakmice je pomjerena za navedeni termin.

Domaćinu je potrebna pobjeda da bi nastavili borbu za osvajanje I. mjesta u I. Županijskoj nogometnoj ligi ŽSB, koje znači ulazak u veći rang natjecanja. Prošlo kolo, NK Busovača je igrala neodlučeno s Mladosti iz Nević Polja, ali s obzirom na tadašnji sastav opterećen brojnim ozljedama i suspenzijama zbog žutih kartona ni taj bod nije malo.

U ovoj utakmici u sastav se sigurno vraća oporavljeni stup obrane, kapetan, Marko Lucić te „mozak“ ekipe Sanjin Ćatić. Oporavak ozlijeđenog Stapića teče po planu i najvjerojatnije da će biti spreman za naredno kolo i gostovanje u Kreševu. Utakmicu sudi Anes Delić sa svojim pomoćnicima Dervićem i Berberovićem (svi iz Travnika), a delegat je Nermin Sivro iz Viteza.

Inače, danas će u prostorijama NS ŽSB u Travniku u 15 sati biti izvučeni i parovi I. kola Kupa županije u kome je NK Busovača u posljednjim godinama imala dobar uspjeh, a uspjeli su i osvojiti ovaj trofej prije dvije godine.