NK Vitez u subotu dočekuje Krajinu iz Cazina

Brojni problemi u NK Vitez, sveli su se u okvire koji, ipak, omogućavaju uključivanje u natjecanje Druge lige Zapad Federacije BiH.

Utakmica prvoga kola koja se trebala igrati prošle subote, 17. kolovoza, protiv Novog Travnika u gostima, odgođena je upravo radi teške situacije i nespremnosti Vitežana za nastup. Situacija i dalje je daleko od solidne, o dobroj da i ne govorimo, no odgoda više nema i sutra, u subotu 24. kolovoza, na Gradskom stadionu NK Vitez čeka Krajinu iz Cazina. Utakmica se igra s početkom u 17 sati.

Momčad Viteza je „kako-tako“ kompletirana ima dovoljan broj igrača, pridošlih iz susjednih mjesta ali i domaćih mladi snaga, kadeta i juniora, koje će u prvom ovosezonskom nastupu povesti, također mladi, ali već iskusni golman i kapetan momčadi, Jurica Badrov.

Start je vrlo važan, mladi igrači trebaju (a nemaju) iskustva i samopouzdanja koje se stiče trudom, radom i zalaganjem, uspješnim nastupima, u čemu bi im znatno pomogla podrška gledatelja, navijača. A vjernost i ljubav se i pokazuje u teškim trenucima u kakvoj se upravo sada nalazi Nogometni klub Vitez.