U NK Vitez sve se mijenja na bolje

Nakon tmurnih dana i deprimirajućih vijesti u javnosti, a drugačijih, pozitivnih, optimističnih …, kada je NK Vitez bio u pitanju, i nije moglo biti, od prije tri-četiri dana okrenulo se na onu drugu stranu medalje.

Naime,  krenulo je na bolje, četvorica vrijednih, upornih i sposobnih, Bojan Rajković, Igor Šakić, Jozo Miškić i Dragan Šafradin, uz punu podršku dotadašnjeg predsjednika NK Vitez, Slavena Garića, koji je ranije podnio neopozivu ostavku,  prihvatila se teškog i odgovornog posla – iz „mrtvila“ dignuti ovaj klub, udahnuti mu, konkretnim potezima, optimizam, život… I moglo bi se reći, prvi koraci na tom planu već su uspješno napravljeni.

Bez čekanja i pametovanja prihvatili su se posla, a kako su i obećali u prvi plan su stavili kadrovsku (igračku) problematiku. Jer, Vitez je u ljetnoj stanci odlaskom igrača desetkovan, a u samo dva-tri dana već se mnogo toga i na tom planu promijenilo. S nekolicinom igrača koji se ostali u klubu i vrijedno trenirali, produžen je ugovor, a doveden je centralni branič, Luka Miletić iz hrvatskog drugoligaša Dugopolja i napadač Mahir Karić iz Olimpika.

Očekuje se i dolazak lijevog braniča Đorđa Ćosića  iz Zrinjskog (na jednogodišnju posudbu), a prema informacijama s kojim raspolažemo do sredine idućeg tjedna, do krajnjeg roka kada se novi igrači mogu registrirati kako bi imali pravo nastupa već u prvom prvenstvenom kolu protiv Mladosti, očekuje se dolazak još dvojice igrača, tvrdi se pravih pojačanja, čija se imena iz razumljivih razloga ne spominju, a jedan od njih, čuje se, bit će „prava bomba“, igrač kakvog Vitežani već dugo traže a navijači očekuju K ako sada stvari stoje u Vitezu će ostati i mladi nogometaši, Vranjić, Vukoja, Bojo, Tipurić i Đogić koji su desetak dana proveli na probi i uglavnom su opravdali očekivanja od strane Stručnog stožera na čelu s Ivanom Bonićem.

Prethodni članakU Novom Travniku u tijeku testiranja prve bh. haubice
Sljedeći članakSedam biznis planova mladih u utrci za izbor najinovativnijeg