FOTO: NK Vitez pobijedio NK Maribor

Nakon što su u prvom kolu Arena Cupa u Puli nesretno, u samoj završnici susreta, izgubili od Istre rezultatom 2 : 1, i u drugom susretu Vitez je pokazao da nije zalutao u ovo visoko nogometno društvo.

Naime, u drugom kolu, s 2 : 0, Vitez je pobijedio Maribor i u doigravanju za plasman u nedjelju će se boriti za visoko treće mjesto. Golove za Vitez dali su Marko Basara, novi igrač Vitežana i perspektivni, brzonogi, izdanak viteške nogometne škole, Dragan Jurčević. Istina, Maribor je igrao uglavnom s pričuvnim igračima što nikako ne umanjuje vrijednu pobjedu Viteza jer i trener Ante Miše je i na ovoj utakmici dao priliku svim raspoloživim snagama.

MEDULIN – Igralište broj 5. Utakmica 3.kola grupe ”Histria” Arena Cupa, 23. siječnja 2015. Gledatelja 50. Sudac Vidulin (Kanfanar), pomoćnici: Radovan, Radošević (oba Pula).

Žuti kartoni: Lazar (Maribor), Vidović, Kapetan, Alić (Vitez)
Crveni karton: Hotić (Maribor) 45. minuta

Strijelci: 0:1 Basara (58), 0:2 D. Jurčević (78).

Maribor B: Vidić, Volmajer, Hotić, Ploj, Vujčić, Filipović, Hajrić, Lorbek, Lazar, Marjanović, Rober (još su igrali: Hamer, Uskoković, Mulalić, Štraus, Obrez, Šauperl, Leskovar)

Vitez: Tomić, M. Jurčević, Livaja, A. Petrović, Pinjuh, Miloš, Vidović, Kapetan, Hrkač, Basara, Smriko (još su igrali: Škorić, Alić, Jurić, Šafradin, Šantić, J. Petrović, Livančić, Fišić, Vujica, D. Jurčević, Pezo)