NK Vitez krenuo s pripremama, nema predaje!

Nije sjajno, ali počelo je… Naime, nakon vrlo turbulentne jeseni i vrlo loših rezultata – samo 7 osvojenih bodova, na 9 gostujućih utakmica nijedan, dno prvenstvene kljestvice…, mnogo što se nije promijenilo ni u zimskoj stanci, klub su napustili Peko, Karić, Zukić, Vuković, i u nekim trenucima, činilo se, Vitežani su se predali.

Međutim, na radost navijača Viteza, ipak nije tako, nije sve crno, pa tako ni bezizlazno. Određene aktivnosti, razgovori i dogovori su vođeni, kažu, urodili su plodom i prema zacrtanom i dogovorenom na kraju jeseni dogovorena i u srijedu siječnja je i održana prozivka igrača i danas (četvrtak) održat će se i prvi trening na igralištu hotela Central u Vitezu.

Na prozivci je bilo 15 igrača, prinova na prozivci nije bilo, a uz suglasnost trenera Karačića s danom zakašnjenja momčadi će se priključiti Novak i Jevtić koji je nakon teške ozljede prije 8 mjeseci i gubitka bubrega sada potpuno zdrav i uz odobrenje liječnika,  želi nastaviti igrati i pomoći svom Vitezu u ovom za Klub vrlo teškom vremenu.

Prigodnim riječima okupljenim igračima, obratili su se član Uprave NK Vitez, Vlado Mišković i glasnogovornik Kluba, Ivan Sajević, a sukus njihovog obraćanja mogao bi se svesti na – nema predaje, sve ćemo poduzeti kako bi izborili ostanak u Premijer ligi, očekuje se, u tom smjeru razgovori su vođeni, očekuje se da će se uključiti općinske strukture vlasti u rješavanje Infrastrukture nužne da bi se dobila licencija za nastavak natjecanja u Premijer ligi, a vođeni su razgovori i s nekolicinom igrača, pojačanja, koji će, naredna 3 – 4 dana pristupiti NK Vitez- …

Trener Karačić je kazao kako je cilj samo jedan-ostati u ligi – i svaki pojedinac u Klubu, igrač, član stručnog Stožera, član Uprave – na tom planu mora dati svoj maksimum. Karačić je kazao također kako će, u narednih nekoliko dana momčad biti kompletirana, dovoljno jaka i kvalitetna i uz maksimalni angažman izboriti zacrtani cilj – ostati u Premijer ligi. U narednih 28 dana, kazao je Karačić, održat će 47 treninga uz 4 dana slobodna. Od 3. siječnja do 7. veljače pripremat će se u Međugorju, a tijekom priprema odigrat će 8 trening utakmica, a 6 ih je već dogovoreno.

Prozivci NK Vitez su se odazvali: Tirić, Badrov Čutahija, Stanić, Brekalo, Tipurić, Ćosić, Livaja,  Šantić, Mamić, Đogić, Vukoja, Bojo, Livaja, Đepina.