NK “ROMARI”: Ovoga vikenda na rasporedu šest utakmica

Nogometni klub “Romari” iz Viteza ovoga vikenda očekuje šest susreta raznih uzrasnih kategorija. Nakon uvjerljive pobjede u prvom kolu seniori NK “Romari” u sklopu drugog kola 1. Kantonalne nogometne lige KSB ugostit će ekipu Fojnice. Susret je na rasporedu u nedjelju, 20. rujna, s početkom u 16,30 sati na stadionu NK “Rijeka”.

Istog dana, na istom stadionu, samo u ranijim terminima svoje vršnjake iz NK “Travnik”, u sklopu Omladinske lige BiH – Centar 2, ugostit će kadeti i juniori NK “Romari”. Kadeti će susret odigrati s početkom u 10,00 sati, a juniori će svoju utakmicu započeti u 12,00 sati.

Danas (subota, 19.9.) će na stadionu NK “Rijeka” svoje utakmice odigrati predpioniri i pioniri NK “Romari”. Pioniri igraju u 10,00 sati protiv ekipe Rudar iz Kaknja, a predpioniri u 12,00 sati protiv NK “Bilalovac CPU”. Članovi NK “Romari” rođeni 2009. godine ove sezone brane boje NK “Šantići”, te će također danas nastupiti u utakmici protiv predpionira FK “Vitez” na stadionu NK “Šantići” u 12,00 sati.