NK Rijeka Kolibrići srebrni u Žepču

Proteklog vikenda u Žepču je u organizaciji NK Don Bosco održan turnir pionirskih i predpionirskih selekcija. Učešće na ovom turniru je uzela i škola nogometa Kolibrići sa svojom trofejnom selekcijom 2010.godište.

 U konkurenciji 16 ekipa iz cijele BiH Kolibrići su osvojili odlično drugo mjesto i srebrene medalje . Poraženi su tek u finalu od domaćina turnira nakon ruleta penala iako su bili puno bliži pobjedi u regularnom tijeku velikog finala te čak propustili realizirati i odlučujući penal za pobjedu.

U svakom slučaju poslije bronce u Lukavcu i Vitezu na XI Međunarodnom Božićnom turniru, selekcija 2010.godište je ovim trofejom stigla do nevjerojatnih 37 osvojenih trofeja u šest godina natjecanja na turnirima širom BiH i Hrvatske.

 Kolibrići su u Žepču nastupili u slijedećem sastavu: 1. Ivo Garić 2. Dejan Vidović 3. Andrej Bonić 4. Petar Tadić 5. Stjepan Strinić 6. Stjepan Zec 7. Mateo Alilović 8. Mateo Karin 9. Filip Lovrenović .

Velike čestitke svim mališanima na novom velikom uspjehu, posebno Ivi Gariću koji je proglašen najboljim golmanom ovog turnira.