NK Rijeka Kolibrići nastupili nogometnom turniru pod nazivom “Budi sportinaš”

Proteklog vikenda u gradskoj dvorani u Maglaju je održan treći po redu nogometni turnir pod nazivom “Budi sportinaš”.
Turnir je bio održan za četiri uzrasne kategorije dječaka,na turniru su nastupili i mališani iz škole nogometa Kolibrići, točnije njihova talentirana selekcija 2009.godište.

Poslije fantastičnih igara i tri pobjede, osvojeno je prvo mjesto u grupi te je u polufinalu uslijedio poraz u od fizički dominantnije selekcije FK Borac iz Jelaha.

U triler utakmici za treće mjesto naši mališani su slavili pobjedu rezultatom 4-3 nakon izvođenja penala.
U regularnom dijelu utakmica je završena rezultatom 1-1. Moramo napomenuti da je ovo već treći turnir na kom penali odlučuju dali će naši mališani osvojiti treće mjesto i toliko očekivane medalje.

Nakon dva neuspjeha ovaj put naši mališani su imali više koncentracije te su na kraju osvojili treće mjesto i svoje prve medalje na izuzetno kvalitetnom turniru u Maglaju.

Ovo je sjajna uvertira za našu selekciju 2009.godište pred nadolazeći VII Božićni međunarodni nogometni turnir za dječake “Vitez 2017” koji je na rasporedu početkom prosinca.

Na kraju se zahvaljujemo našim sportskim prijateljima iz škole fudbala Sportino Ma na pozivu, gostoprimstvu i odličnoj organizaciji turnira- kažu iz NK Rijeka Kolibrići Vitez .

 

Prethodni članakObilježen Međunarodni dan tolerancije u Vitezu
Sljedeći članakOpćina Vitez spremna za zimsko održavanje puteva na području općine