Ništa od revanša s Ramazanovim: Roberto Soldić ugovorio je meč protiv švedskog nokautera

Ono o čemu se šuškalo, danas je i službeno potvrđeno. Roberto Soldić ipak neće odraditi revanš s Muradom Ramazanovim, barem zasad.

Soldić i Ramazanov borili su se u 12. mjesecu prošle godine, a borba je nakon tri minute okončana ‘‘no contestom‘‘. Ramazanov je Soldića tada udario koljenom u međunožje, a radi se o nedozvoljenom udarcu. Bio je to silovit udarac nakon kojeg Roberto nije mogao nastaviti s borbom i meč je prekinut.

Ramazanov se nadao ekspresnom revanšu, a interes je pokazivao i Soldić. Međutim, vrijeme je odmicalo, čekali smo službenu potvrdu revanša, ali potvrde nije bilo. Razlog tomu leži u činjenici da je Soldić ugovorio meč s drugim protivnikom.

ONE Championship danas je službeno potvrdio da će Zebaztian Kadestam biti sljedeći protivnik Roberta Soldića. Radi se o švedskom borcu koji iza sebe ima 14 pobjeda i sedam poraza, a 12 ih je upisao nokautom. O Kadestamu smo vam pisali detaljnije još u osmom mjesecu prošle godine, a klikom na LINK možete pročitati više o njemu. Radi se ujedno o bivšem ONE-ovom prvaku.

Soldić i Kadestam borit će 5. svibnja (peti mjesec) na One Fight Night 10 eventu. Bit će to debi ONE Championshipa na tlu Sjedinjenih Američkih Država, a event se održava u Coloradu.

Šteta što zasad nećemo gledati revanš Soldića i Ramazanova, ponešto o tome rekao nam je i sam Ramazanov u intervjuu koji možete pročitati na našem portalu. Intervju s Ramazanovim dostupan je na LINKU.