Ništa na svijetu nije važnije od zdravlja – Budimo humani i pomozimo Šejli Šehić iz Nove Bile

Kasno sinoć našoj redakciji stigla je zamolba, koja nas je jako dirnula. “Molim sve koji su u mogućnosti da pomognu. U pitanju je meni najdraži cvijet, moja sestra. Ona ima 17 godina, a imala je moždani udar. Trenutno se nalazi na liječenju u Kini. Za operaciju je potrebno 25 000 KM. Molim vas da tko može pomogne. Hvala od srca”, Eto malo je u zamolbi Šejline sestre. Šejla Šehić je sedamnaestogodišnja djevojka, koja bi više od svega željela živjeti život punim plućima.

Budimo humani, pomozimo joj u tome!

“Šejla je kao beba imala dvije teške operacije srca. Operirana je u Italiji, a liječnici su dali sve od sebe te je Šejla ostala na životu. Kroz cijelo njezino djetinjstvo, događalo se da ponekad ima bolova u prsima, i glavi te je povremeno padala i u nesvijest. Sve je se to događalo zbog tih srčanih problema”, kazuje za Vitez.info njezina sestra.

“Šejla je bila česti pacijent u JU Kantonalna bolnica Travnik te je bila i na brojnim kontrolama u Sarajevu. Trenutno se Šejla nalazi u Kini. Naime, 9. lipnja 2020. godine gubi svijest, te je nakon svih peripetija završila u bolnici u Kini. Liječnici su ustanovili da je imala moždani udar te izljev krvi u mozak. Od toga trenutka, kada se počinje buditi, desna strana tijela joj je oduzeta.
S obzirom da Šejla nema prebivalište i zdravstveno osiguranje u Kini, obitelj mora plaćati bolnicu, a slijedi i operacija koja bi trebala koštati 100.000 juna, što bi u konvertibilnim markama iznosilo oko 25 000 maraka.

Molimo sve ljude koji su u mogućnosti da pomognu te vrše uplatu novca na slijedeći račun njezine majke:

ADDIKO BANK D.D
SWIFT code bank : HAABBA22

POTVRDA ZA IBAN :
Partija : 28929668
Ime i prezime : SADETA ŠEHIĆ
IBAN : BA393060522892966841
Naznačiti : Uplata za liječenje Šejle Šehić

Ili da pozovete 17020 te donirate jednim pozivom 2 KM”, stoji u apelu obitelji Šehić, koja unaprijed zahvaljuje svima koji su spremni pomoći.

Prethodni članakDobretići će i ove godine na najbolji mogući način ugostiti hodočasnike Svetom Ivi u Podmilačje
Sljedeći članakŽSB: Tijekom vikenda zabilježene 22 prometne nesreće, iz prometa isključeno 40 vozača