Nismo uručili 400 otkaza radnicima Konzuma

Uprava Konzuma BiH je priopćila da je netočna informacija o 400 otkaza radnicima Konzuma u Mostaru.
Povodom pisanja pojedinih medija o 400 uručenih otkaza radnicima Konzuma u Mostaru.Tako je jučer potvrdio i Samostalni sindikat zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji, vodoprivredi, ugostiteljstvu, turizmu i trgovini Bosne i Hercegovine, koji predvodi Mehmed Avdagić, želimo obavijestiti naše uposlenike i cjelokupnu javnost da su objavljeni tekstovi potpuno netočni i neprovjereni, navode iz Uprave Konzuma BiH.
Napominju da takva netočna informacija dodatno stvara tenzije, te osjećaj zabrinutosti i neizvjesnosti kod svih njihovih radnika.
U Mostaru zapošljavamo 281 zaposlenika, a u proteklom razdoblju uručili smo četiri otkaza zaposlenicima koji su imali ugovor na neodređeno vrijeme, zbog zatvaranja prodajnog objekta u Mostaru, a što im je najavljeno više od mjesec dana prije prekida radnog odnosa, dodaju iz Uprave Konzuma BiH.
Uprava Konzuma BiH je najavila da će poduzeti zakonske mjere i pokrenuti tužbu protiv Mehmeda Avdagića zbog klevete te objave netočnih informacija koje nanose štetu kompaniji, ali i zaposlenicima.

Prethodni članakBolnica u Novoj Biloj bogatija za doktora znanosti
Sljedeći članakBivši srpski borac nakon 20 godina posjetio JU Bolnica Travnik: Direktor Granov mi je spasio život