Niko Grganović novi/stari predsjedatelj OV Travnik

U Travniku je održana konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća, na kojoj su se prvi put susreli svi izabrani vijećnici, priopćeno je danas iz Općine Travnik.

Polaganjem prisege ,kojom su se obvezali raditi u interesu građana Travnika i dodošenjem Odluke o izboru predsjedatelja Općinskog vijeća, novi vijećnici su započeli svoj dobiveni vijećnički madat.

O izboru predsjedatelja vijećnici su odlučivali između dva kandidata, dosadašnjeg predsjedatelja, Nike Grganovića koji je prijedlog Hrvatske koalicije za Travnik i Zorana Gazibarića, kadidata SDP-a.

Glasovanjem je odlučeno da će Općinskim vijećem u naradne 4 godine predsjedavati Niko Grganović, koji je i do sada obavljao tu funkciju.

Vijećnicima se, na sjednici obratio i načelnik Općine, Admir Hadžiemrić s čestitkama na dobivenim mandatima, izražavajući nadu da će njihova suradnja u narednom periodu imati samo jedan cilj, a to je interes građana Travnika.

Na jučerašnjoj sjednici vijećnici su donijeli i niz odluka o izboru radnih tijela Općinskog vijeća, kako bi se što prije zakazala iduća sjednica i vijećnici mogli nesmetano raditi posao za koji su dobili mandat od građana.