Nezaustavljivi Kolibrići suvereno osvojili turnir i u Doboju

Proteklog vikenda u Doboj – jugu u organizaciji škole nogometa BH Barca je održan 2. pozivni nogometni turnir za najmlađe prednatjecateljske selekcije.

Na ovom turniru učešće su uzeli i mališani popularnih kolibrića, škole nogometa koja radi pri nogometnom klubu Rijeka. Kao i mnogo puta do sada ova talentirana i trofejna selekcija kolibrića je uistinu pregazila konkurenciju te poslije turnira u Jelahu osvojila i ovaj 2. pozivni turnir u Doboj – jugu. Najbolji pokazatelj nadmoći ovih mališana su ostvarene sve četiri pobjede uz impresivnu gol razliku od 15 postignutih i 5 primljenih golova. Poslije ovoga već tko zna kojega uspjeha ove selekcije mališana smo razgovarali s njihovim trenerom Dariom Čerkezom.

Na samom početku trener Čerkez je istakao:
– Itekako sam presretan i prezadovoljan s ovim novim uspjehom, još i više s igrom mojih mališana i načinom na koji su do ovoga rezultata došli. Ovi mališani su istinski heroji, rođeni pobjednici koji imaju nesaglediv kvaliteta i potencijal za razvoj u budućnosti tako da sam presretan da imam čast raditi s njima i prenositi im svoja znanja koja
oni itekako brzo upijaju i prenose na teren.

Usprkos velikom umoru od puta do Doboja naši mališani su ipak u svim utakmicama naprosto deklasirali sve svoje protivnike te toliko nadmoćno i suvereno osvojili i ovaj turnir. Kako su naši mališani igrali dovoljno je reći da su nam na kraju turnira većina trenera i veliki broj roditelja protivničkih selekcija pružili ruku i čestitali.

Iako su svi naši mališani odigrali maestralno i na visokom nivou organizacijski odbor turnira je odlučio da titulu i epitet najboljeg igrača ponese naš Patrik Čeko koji je postigao sedam golova na ovom turniru i zaista je bio nezaustavljiv i neuhvatljiv za protivničke igrače.

Zanimljivo je istaći da je Patrik tek od ovoga tjedna i službeno postao član obitelji Kolibrića i već u prvom nastupu na turniru pokazao o kakvom se fenomenalnom igraču radi.

Svi ovi rezultati, uspjesi ove selekcije 2005.godište ne prolaze nezapaženo u svijetu dječjeg nogometa, tako da svakodnevno pristižu pozivi za turnir na našu adresu /Batajnica – Beograd, Samobor, Novi Sad/ i mnogi drugi.

Iako smo već i ove godine imali poziv da ova naša selekcija sudjeluje na jednom od turnira koje organizira BAAP, iduće godine ćemo svakako nastojati i pokazati se sa ovom selekcijom u Europi.

Dali će to biti turnir u Beču, Pragu ili Wroclavu odlučit ćemo naknadno u dogovoru sa roditeljima koji zaista troše na ovim vremenima velika novčana sredstva kako bi svojim itekako talentiranim mališanima priuštili nastupe na ovim turnirima.