Nevrijeme u Vitezu još jednom razotkrilo probleme s neriješenim pitanjem oborinskih voda, kanalizacije, puteva…

Nevrijeme koje je jučer zahvatilo Lašvansku Dolinu razotkrilo je po tko zna koji put probleme s kojima se suočava uže gradsko područje Viteza, ali i pojedine mjesne zajednice. Neriješeno pitanje oborinskih voda, ali i kanalizacije po tko zna koji put uzrokovalo je potoke gradskim ulicama, a uz sve to na pojedinim mjestima i izlijevanje kanalizacije.

“Svaki puta kada padne kiša mi moramo provesti sate u ispiranju kanalizacije ispred ulaza u naše zgrade, ali i poslovne prostore”, javljaju nam ogorčeni Vitežani. U prilog tomu dostavljaju i fotografije.

Kišno vrijeme stvara dodatne probleme i u brojnim mjesnim zajednicama, a čitatelji su nam dostavili fotografije iz Krčevina, gdje je ne tako davno asfaltiran jedan dio prometnice, međutim nisu urađeni ivičnjaci, odnosno bankine. Ovo bi moglo dovesti do potpunog uništenja nedavno urađenog puta, u kojega je uloženo prilično puno novaca, kažu nam u Krčevinama.

Hoće li se nešto u skorijoj budućnosti promijeniti, na zadovoljstvo građana Viteza, ili ćemo čekati ponavljanje scenarija od prije nekoliko godina, ostaje nam za vidjeti?!

Prethodni članakOO HDZ 1990 Travnik: Reakcija na potpisivanje peticije “Stop mostarizaciji Travnika”
Sljedeći članakHrana pojeftinjuje, prave se popisi kod kuće i uzima ono što je nužno