Nevjerojatna Dora Ćosić briljira među kadetkinjama, juniorkama, seniorkama

Lijepi dani za Stolnoteniski klub „CM“ Vitez koji je protekle subote bio domaćin i organizator 2. otvorenog turnira BiH za mlađe kadete i kadetkinje (U-13 godina), nastavljeni su već u nedjelju u Tuzli, gdje je održan Top 8 A i B grupa najboljih juniorki i juniora (do 18 godina) BiH.

Kažimo prije svega da je na kadetskom prvenstvu BiH Dora Ćosić suvereno osvojila titulu prvakinje, u kategoriji mlađih kadetkinja. Nakon polufinalne pobjede nad Merjem Mešan iz STK “Bugojno”, Dora je u finalnom ogledu svladala i Eminu Ahmetović iz STK “Kreka” Tuzla. Dodajmo kako je Dora ponovno briljirala i bila dominantna te prvo mjesto osvojila bez izubljenog seta.

Na turniru su, uz Doru, ekipu STK „CM“ Vitez predstavljali i Stjepan Šarić, Josip Knežević, David Zrnić, Lucija Matković, Marko Petrović, Ema Matković, Iva Šakić, Jelena Škrobić, Ivica Toljušić i Petar Buha.

Već dan nakon uspješno organiziranog turnira i potvrde suverenosti u kategoriji mlađih kadetkinja Dora Ćosić je nastavila svoj vrlo uspješan niz. Naime, u nedjelju je u Tuzli održan Top 8 A i B grupa najboljih juniorki i juniora BiH, a usprkos činjenici da je Dora bila jedna od najmlađih sudionica turnira i plasirala se kroz kvalifikacije u grupu B nije namjeravala biti samo statistkinja. Sjajnim nastupom i skorom od šest pobjeda i jednim porazom Dora se plasirala u TOP A juniorki, koji se igra iduće godine.

Dora je još jednom potvrdila kako je jedan od najvećih talenata stolnog tenisa u BiH, a sa svojih 12 godina izborila je nastupe na tri TOP-a 8, kadetskom, juniorskom i seniorskom. Podatak vrijedan svake hvale i dubokog naklona. Dora, iskrene čestitke od redekcije portala vitez.info. Naravno, čestitke cjelokupnom kolektivu i vodstvu kluba, kao i trenerima Ivanu Bobašu i Igoru Stjepiću.

Prethodni članakNovi Travnik: Odana počast poginulim braniteljima
Sljedeći članakKadetska ženska selekcija NK Rijeka uspješna na turniru u Doboju