Nestao Pero Livančić, iz mjesne zajednice uputili apel za pomoć u potrazi

Iz Mjesne zajednice Dolac na Lašvi uputili su obavijest prije dva dana kako je Pero (Mile) Livančić, rođen 1962. godine i s prebivalištem na adresi Gornje Putićevo, nestao je prije 5-6 dana. Posljednji put je viđen na relaciji Gornje Putičevo-Dolac na Lašvi.

Nestanak Pero (Mile) Livančića prijavljen je Policijskoj stanici Travnik, a nadležne službe su odmah pristupile istrazi. Osim toga, kontaktirana je ioOpćinska Civilna zaštita, kao i kantonalnu Civilna zaštita Travnik, kako bi se angažirali svi raspoloživi resursi u potrazi za nestalim osobom. 

“Molimo sve naše sugrađane da nam pomognu u ovom trenutku te da podijele bilo kakve korisne informacije koje bi mogle pomoći u pronalasku Pere Livančića. Informacije možete dostaviti na brojeve telefona: 121 Kantonalna Civilna zaštita ili 121 Policijska stanica Travnik.

Također, želimo apelirati na sve vas da se aktivno uključite u potragu za nestalim Perom Livančićem. Sutra, u petak 22. listopada 2023. godine, u 10,00 sati, ispred Doma kulture “Ivo Andrić” organizirat će se okupljanje ljudi i resursa koji će sudjelovati u potrazi. Vaša podrška i angažman od iznimne su važnosti u ovom trenutku.

Molimo vas za razumijevanje i pozivamo vas da se odazovete u što većem broju kako bismo zajedno pokušali pronaći našeg nestalog sugrađanina.

Unaprijed zahvaljujemo na vašem razumijevanju i solidarnosti”, poručili su iz Mjesne zajednice Dolac na Lašvi.