Nestabilno i kišovito vrijeme očekuje nas do kraja ožujka

U Bosni i Hercegovini će do kraja ožujka prevladavati nestabilno vrijeme, uz naizmjenične smjene sunca i oblaka praćenih kišom.

- REKLAMA -

Od srijede do kraja tjedna pretežno oblačno vrijeme, povremeno praćeno grmljavinom. Mjestimično će se i sunčeve zrake probijati kroz oblake.

Prosječne jutarnje temperature kretat će se između -2 i 10 stupnjeva. Najviše dnevne temperature između 3 i 15 stupnjeva.

Vrijeme od 18. do 24. ožujka

Oblačno s kišom i grmljavinom, uz povremene sunčane intervale, bit će i narednog tjedna. Povremeno će se pojaviti i pahulje.

Ni narednog tjedna temperature neće ići u veliki minus. Najhladnije će biti tijekom noći, kada će se živa u termometru spuštati i do pet ispod nule.

Jutarnje temperature od -1 do 2 stupnja, na jugu do 10. Najviše dnevne temperature između 3 i 11 stupnjeva. Nešto više padalina očekuje se sredinom tjedna.

Posljednji tjedan ožujka

Između 25. i 31. ožujka očekuje nas nestabilno vrijeme, ali uz nešto više temperature. Početkom tjedna padaline će biti nešto izraženije, dok će od utorka, 27. ožujka, obim padalina biti manji.

Jutarnje temperature kretat će se između 0 i tri stupnja, dok će prosječne dnevne temperature biti oko 11 stupnjeva.

Top akcija 18.-27.1.