Nepoželjni Komšić

Iako je već odavno nepoželjan, na dan inauguracije u Vitezu i u drugim mjestima Lašvanske doline osvanule su se nove poruke hrvatskom (?) članu Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Željku Komšiću.

Poruke govore što Hrvati s tog područja misle o njemu, i ne samo kao političaru! A on„đon obraz“ na svečanosti inauguracije, onako jasno i glasno, odlučno, bezimalo vidljivog srama, kako samo on to zna i može, poruči kako će on (blago nama) biti predsjednik svih građana Bosne i Hercegovine.

Nezahvalni Hrvati s područja srednje Bosne, e da su samo oni, umjesto da mu zahvale što već u startu novog mandata im jasno poručuje – Ne bojte se, s vama i uz vas sam – oni mu uzvraćaju porukama, plakatama i s njegovim fotografijama, postavljenim na stotinama mjesta, čak i na kontejnerima, da je persona non grata. 

Uz poruke lažnom (po treći put) hrvatskom članu Predsjedništva BiH, tijekom utorka, u kafićima i drugim javnim mjestima, komentirao se njegov govor nakon inauguracije, a komentari bi se mogli sažeti u rečenicu-dvije: „Nemoj se ti za nas (Hrvate) zalagati, nemoj nas ti zastupati, jer samo nam još to treba. Zastupaj ti one koji su te i  izabrali. Mi to sigurno nismo“!!!