Nekoliko tisuća osoba na posljednjem ispraćaju Borisa Vinca, Torcida Vitez oprostila se bakljadom

Nekoliko tisuća ljudi danas se na groblju u Donjoj Večeriskoj okupilo na posljednjem ispraćaju Vitežanina Borisa Vinca. Bio je ovo zasigurno jedan od najvećih sprovoda u Vitezu.

Iza 39-godišnjeg Borisa ostala je supruga Ilijana, sedmogodišnja kćerka Klara, majka Lenka, otac Dragan te sestre Snježana i Iva.

Omiljen u društvu, Boris nije nikoga ostavljao ravnodušnim. Gdje god je bio tu je bila ogromna količina zabave i smijeha. Bio je sudionik i inicijator brojnih humanitarnih i društevnih akcija, a uz svoju obitelj, iznad svega, volio je Hajduka. Bio je istaknuti član Torcide Vitez.

Upravo je Torcida Vitez pripremila emotivni oproštaj od Borisa, upalivši 39 bengalki za 39 godina pokojnog Borisa, što nikoga nije ostavilo ravnodušnim. Zastavu Hajduka su predali supruzi Ilijani za uspomenu malenoj Klari.

O Borisu je biranim riječima govorio i viteški župnik, istaknuvši njegovu ljubav prema Hajduku i obitelji. Župnik je naglasio kako je upravo Torcida Vitez među prvima materijalno pomogla izgradnju crkve u Topali, kao i brojne druge akcije. Posebno je istaknuo kako su oni najmlađi bili privrženi Borisu te kako je uvijek imao vremena, strpljenja i ljubavi za njih.