U nedjelju na kazališnim danima predstava za djecu “Trnoružica i hrabri vitez”

Ovogodišnji Dani kazališta otvoreni su na najbolji mogući način, krcatom kazališnom dvoranom i fenomenalnom predstavom GKM-a Vitez, Šmizle. Već ovoga vikenda publika će u kazališnoj dvorani u Vitezu imati priliku pogledati dvije nove predstave, u izvedbi kazalištaraca iz Županje i Konjica.

Druga predstava koja će biti prikazana na 9. Danima kazališta “Vitez 2017” je “Tri jablana” Gradskog amaterskog kazališta Županja. Predstava “Tri jablana” GAK-a Županja bit će odigrana u kazališnoj dvorani Vitez, u subotu, 30. listopada, s početkom u 20,00 sati.

Već u nedjelju, 1. listopada, s početkom u 19,00 sati, publiku očekuje predstava za djecu “Trnoružica i hrabri vitez”, u izvedbi Amaterskog pozorištva “Neretva” iz Konjica.

Predstava za djecu “Trnoružica i hrabri vitez” Amaterskog pozorišta „Neretva“ iz Konjica nastala je po dobro poznatoj bajci. Uz dozu humora slikovito naglašava odnos prema ljubavi, porodici, dobroti i najiskrenijim osjećajima.

U predstavi igraju: Sarah Pirija, Emir Pirija, Sara Osmanović, Sanina Osmanović, Amina Gakić, Sajra Čorbadžić, Lejla Kerić, Emina Pirija, Envera Moro, Lamija Kerić, Saira Špuren, Jasmina Nožić, Lara Junuz, Ela Mucić, Nedim Mustafić, Velid Alihodžić, Almas Perva i Selma Alić.

Prethodni članakU tijeku upis u Školu rukometa RK “Vitez”
Sljedeći članakAmbyenta namještaj domaći kvalitet po europskim standardima