Nedjelja na Sveučilištu „Vitez“ u znaku zdravlja i ljepote

Sveučilište “Vitez” u nedjelju (13.11.2016. godine) u svojim je prostorijama u Travniku organiziralo akciju „ZDRAVLJE I LJEPOTA“, s bogatim cjelodnevnim sadržajem.

S ciljem otklanjanja stresa i napetosti ili pak ublažavanja bola u leđima, bila je organizirana stručna medicinsku masaža za što su se pobrinule naše fizioterapeutkinje, asistentice na Fakultetu zdravstvenih studija. Izuzetno zadovoljne, naše gošće nakon masaže bile u prilici i dobiti vrhunsku uslugu profesionalnog šminkanja za što je bila zadužena CM-ova profesionalna šminkerica Marija Šarić.

Nakon masaže i šminkanja, sve sudionice ovog jednodnevnog programa uživale su u jedinstvenoj prezentaciji i degustaciji zdrave prehrane, za što će bio zadužen poznati kulinarski mag, Vjeko Kramer, s čijim su slanim i slatkim delicijama upoznati gotovo svi sladokusci u BiH, ali i izvan njenih granica.

Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su se odazvali i sudjelovali u našoj akciji, našim gošćama iz Travnika, Novog Travnika i Viteza, zatim CM-u i njihovim predstavnicama Ivani Rajić i Mariji Šarić te popularnom TV kuharu Vjeki Krameru.

Svim našim gostima želimo da ih osmijeh zadovoljstva i sreće, koji smo im darivali tijekom akcije „Zdravlje i ljepota“, prati do nekog novog susreta u organizaciji Sveučilišta/Univerziteta „VITEZ“.

dsc_0216 dsc_0243 dsc_0287 dsc_0292

Prethodni članakUčenici SŠ “Busovača” posjetili Tehnički muzej “Nikola Tesla” u Zagrebu
Sljedeći članakFantastične vijesti: Dora Ćosić zlatna u Varaždinu!