Neće se igrati play off GMS SPORT Odbojkaške lige KSB, odbojkašice Viteza uspješne u svim kategorijama

Ove godine se neće igrati play off GMS SPORT Odbojkaške lige KSB, zbog pandemije uzrokovane virusom Covid-19, priopćili su danas iz Odbojkaškog kluba Vitez. Upravni odbor Odbojkaškog saveza KSB je donio odluku za verifikaciju rezultata za sezonu 2019./2020.

OK Vitez je ostvario vrlo uspješne rezultate u svim kategorijama:

  1. mjesto su zauzele juniorke Odbojkaškog kluba Vitez, s kapetanicom ekipe Mirnom Maros, koja je ujedno proglašena i za najboljeg napadača, te Elizabetom Valjan koja je proglašena za najboljeg blokera.
  2. mjesto je pripalo kadetskoj ekipi i vrijednim kadetkinjama Mariji Rajić-proglašena za najboljeg tehničara i Andrei Gazibarić, koja je dobila priznanje za najboljeg blokera
    Najmlađe članice koje igraju za PIONIRSKU selekciju su ostvarile najbolji rezultat i zadržale zavidno 1. mjesto na tabeli.
    Petra Garić proglašena je za najbolju igračicu u pionirskoj selekciji, najbolji tehničar je Marija Furundžija, a Laura Martinović je najbolji bloker.

“Mi nastavljamo i dalje vrijedno trenirati, zahvaljujemo se svim našim sponzorima i očekujemo da ćemo u narednu sezonu ući još spremnije. Sportski pozdrav!”, poručili su iz Odbojkaškog kluba “Vitez”.

Prethodni članakSuradnja hrvatskih stranaka ključ opstanka u Središnjoj Bosni
Sljedeći članakF BiH: Tijekom proteklog dana od 1.029 uzoraka, 159 pozitivnih na COVID-19, novooboljeli i u Središnjoj Bosni