NE PROPUSTITE: Za vikend 3X3 FIBA Streetball turnir na SRC Romari

Na sportsko rekreacijskim terenima Romari ovaj vikend, 3. i 4. lipnja, održat će se FIBA 3×3 Streetball Ecos Romari turnir.

Jedna od zanimljivosti ovog turnira je informacija kako pobjednici Streetball 3×3 turnira s Kosova kao i zagrebačkog Hakla na Taxiju stižu na naš turnir. I ove godine nas očekuje vrhunska zabava, odlična 3×3 košarka a nadamo se i lijepo vrijeme. Ove godine igramo na podlozi koja će definitivno dati bolji osjećaj svim ekipama poručili su iz SRC Romari.

Dvoje finalista iz prvog dana dobit će priliku u finalnom, ELITE danu s odličnim domaćim i europskim basketašima boriti će se za pozivnicu na CEDEVITA LIPIK 3X3 i bogat nagradni fond u iznosu od 2500E.

Prijavljene su Streetball ekipe iz Albanije, Hrvatske, Srbije, Turske, Slovačke, Mađarske te naravno iz Bosne i Hercegovine. Uz dvadesetak profesionalnih ekipa prijavljeno je i deset amaterskih ekipa.

Ove godine FIBA 3×3 Vitez će biti najbolje organiziran turnir u BiH, također po ekipama će biti najjači ne samo u BiH nego i šire, zato pozivam sve građane Viteza i okolice, ljubitelje sporta i dobre zabave, da dođu te podrže turnir i našu ekipu Ecos Romari poručio je Ranko Križanović igrač prošlogodišnjeg pobjednika.

Prethodni članakNarančasto upozorenje zbog grmljavinskog nevremena
Sljedeći članakOkrugli stol na temu: „DAROVITO DIJETE